Luchtgordijnen
  • ✉ sven@svenneven.be

Luchtgordijnen - Sven Neven bvbaLuchtgordijnen

Er is momenteel meer en meer vraag naar luchtgordijnen. Het plaatsen van een intense luchtstraal bij de entree van een ruimte zorgt ervoor dat de binnentemperatuur constant blijft. Aangezien je in de winter minder moet verwarmen en in de zomer minder moet koelen, ligt je energiefactuur heel wat lager. Een luchtgordijn is een ideale oplossing voor locaties waar de deur vaak of zelfs altijd open staat.


FRICO

Of je nu warmte of koude wil binnen houden, Frico luchtgordijnen geven de meest efficiënte afscherming met het laagst mogelijke energieverbruik. Luchtgordijnen zijn een gewenste toepassing voor elke plaats waar de deur regelmatig open gaat. Denk maar aan retailwinkels, restaurants, de bakker om de hoek, laad- en loskaaien en koelcellen.
Een Frico luchtgordijn creëert een temperatuurscheidende luchtbarriere die op effectieve wijze koude tocht voorkomt en een uitstekend verwarmingscomfort biedt in de buurt van deuropeningen. Het luchtgordijn beschikt over allerlei intelligente en energiebesparende functies die ingangen volautomatisch beschermen. Zo kan het luchtgordijn perfect afgesteld worden op de reeds aanwezige (automatische) deur.
Er kan gekozen worden voor een niet-verwarmd luchtgordijn waarbij de omgevingslucht gebruikt wordt om de barrière te vormen, een elektrisch verwarmd luchtgordijn of een water verwarmd luchtgordijn.

Meer informatie kan je vinden op onze website: www.luchtgordijn.net

INKOM

Verticaal luchtgordijn aan draaideur (Frico PA3520WL) via Sven Neven bvbaVerticaal luchtgordijn aan draaideur (Frico PA3520WL)Een luchtgordijn bij een ingang zorgt voor een comfortabel en stabiel binnenklimaat. Er wordt geen hinder ondervonden van tocht, insecten,  onaangename geuren, stof, etc. Afhankelijk van de toepassing kan er gekozen worden voor een zichtbare montage die een meerwaarde is voor het interieur of een verborgen montage.
Manuele, automatische of roterende deuren vragen steeds een juiste keuze van het luchtgordijn voor een ideale werking. Een roterende deur voorkomt dat er continu sprake is van tocht, maar laat bij elke draaiing nog altijd een bepaalde hoeveelheid koude lucht binnen. Het luchtgordijn voorkomt dat de koude tocht kan doordringen en biedt tegelijkertijd een goed verwarmingscomfort.


INDUSTRIE

Werken in de buurt van een industriële deur of poort wordt vaak geassocieerd met een koude werkomgeving. Een luchtgordijn op deze plaats zorgt voor een aanzienlijke verbetering van de omgeving. Hoe groter de deuropening, hoe groter het energieverlies en hoe hoger de kostenbesparing door een luchtgordijn kan zijn, zeker de moeite om te bekijken hoe winstgevend een luchtgordijn op deze plaats is.


SPECIFIEK GEBRUIK

Ook kleine openingen zorgen soms voor een onaangename werkomgeving. Wij bieden oplossingen voor deze ongemakken en bieden een oplossing op maat voor kiosken, serviceluiken, kassa’s en loketten.
Een lange, smalle luchtstroom creëert een luchtbarriere waarmee voorkomen wordt dat koude lucht binnendringt en warme lucht wordt aangedreven. Specifieke luchtgordijnen beschermen koude ruimtes en vriesruimtes op een efficiënte manier tegen zeer lage gebruikskosten en kan energiebesparingen opleveren tot wel 85%!

CONTACTINFO

Valmeerstraat 1

3770 Riemst - België

012 22 75 77

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

ONS BEDRIJF

NEVEN bvba

Btwnr. BE 0544 849 196

Algemene Voorwaarden

Disclaimer